Köttberget del 2. Att arbeta oregelbundna tider ensamstående ung ”grabb” då blir det skräpmat – bra förbränning ?

Läkaren som står och opererar i 12-14 timmar? Polisen? Vakten? Jag ser ingen skillnad tycker ni att jag har fel så skriv in på bloggen.

Du/ ni kanske tränar har hög s.k. ”förbränningsapparat” sedan tar det det tvärstopp – har sett detta många gånger genom åren, gäller undertecknad också självklart. Det anställs en vältränad ung 22 åring 10 år senare börjar förvandlingen – Ny bliven Pappa också, tar bilen via snabbmatens kök, innan träning. Ungarna klarar detta men inte Pappan. Sedan på kvällen några flytande limpor.. alltså öl. Inte det som är det egentliga problemet utan klara av arbetspass en sjudagarsvecka  med 20 kilo mjölkpaket fett hängande på din kropp, då blir din knopp liksom en trögflytande ”slajm” som ska ta snabba beslut. Möjligtvis att ni tycker att jag överdriver och lägger mig i sådant som ska hållas utanför arbete m.m. Men det anser inte jag – ej heller våra kunder.

Ni får ”gagga” på hur ni vill – men en kropp som funkar – behöver absolut inte vara någon vältränad elit, absolut inte. Sedan finns sjukdomar m.m. Det förstår jag också. Men det är INTE bra för en alkoholberoende att dricka sprit heller, då blir det negativa konsekvenser. Samma sak här. Det handlar inte om att diskriminera någon, bara anpassning av objektet som ska bevakas eller? Facket och arbetsgivarensroll? Ska det tränas på arbetstid eller inte?

Nästa blogg släpper jag kommentarer om uniformsköttberget, finns det eller inte?

Hur många OV – ordningsvakter klarar av 2km på 12 minuter – eller inte, polisens krav.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.