Enkelt, vi måste ta tillbaka det offentliga rummet! Vi alla svenskar ska ”ställa” om säkerhetsmässigt i alla dess former. Hotbilden – den yttre och inre emot Sverige har nog aldrig varit större. Men gör vi rätt saker i rätt ordning?

Vi har sakta men säkert satt oss själva i denna kaos artade situation, noll lyssnande från alla dessa varningar, jag har själv suttit på mängder av möten där alla jäklar säger att detta är inte mitt bord. Jag har lämnat möten också och lyssnat på de som vet.

Dessa stil poäng som både inom journalist kåren samt politiker och polisen för den delen också en del ”hippna” jurister och advokater är ibland pinsamt att läsa, dessa påverkar också allmänhet och så är vi där med fel information till allmänhet övrigt som får en hel felaktig bild av problemet.

Hur kan vi ens lägga tid på ett beslut om polisen får stoppa eller kontrollera , svenskarnas tilltro till polisen är stor, så är det bara i alla undersökningar också, Inte ICA. Ica har sina prishöjningar och aktieinside affärer. Polisen har haft sina förvisso.

För mig som brukar vara kritisk emot allt som har att pånågot vis vara kränkande emot den enskilde bör prövas i all oändlighet men dessa frågor handlar om vår existens som demokrati vill jag nog påstå.

Jag vill också väva in politiken i dessa såkallade gängrelaterade brott, pekar inte ut något land eller gruppering här, jag vill också lägga in relegionen som också får in sina finanser genom brott, så gjorde bankrånaren Stalin på sin tid också – samt andra grupperingar både inopm vårt land och utanför.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.