Polisen sköt i tre olika områden inatt! Trygget och säkerhet skapas av lagda planer – inget annat. Jag har nu i över 25 år hört och sett dessa populistiska beslutsfattare, både inom polisen och andra myndigheter. Skjutningarna och annat elände kommer inte nu bara upphöra – en plan mina vänner.

En kommun som upphandlar säkerhetstjänster och andra bevakningstjänster bör först och främst sätta en plan – jag har med olika bolag arbetat i riskområden – utsattaområden – särskiltutsatta områden.

Jag är inte direkt ”fan” av detta namn – skapar bara förvirring. Men det kan vara en drivkraft att få människor att lämna detta namn. Kommer ihåg när man namnändrade Bollmora till Tyresöcentrum.

Planen mina vänner bör naturligtvis vara kortsiktigt samt långsiktigt. Kommunerna ska göra jobbet oavsett partifärg i riksdagen.

Låt oss bygga öppet och ljust och inte tvärt om.

Denna bild är tagen av mig för många år sedan i Rissne. Jag frågade också omdet skulle kännas bättre och sälja maten utan galler. Hon skrattade och sa att ingen ville ha detta galler, jag gick vidare i frågan. Det var ett galet skyddsombud som skulle stänga om de inte fick ett galler på rest.

Ska vi börja stänga våra kommuner – det är ju skjutningar över allt. Naturligtvis inte.

Men däremot en plan och mindre konferans lejon. Både hos inköpare och utförare.

Både hos polisen och bevakningsföretagen. Handen på hjärtat – hur många har jag inte sett i norrort av kändisar nu som flyttat och bor på en mycket mera ”hippare” adress. Eller ruljansen på både väktare och poliser samt myndigheters beslutsfattare.

Jag gör ingen nu ingen egen reklam men varit i dessa områden sedan 1986….

Sedan får politiker och andra säga vad ni vill – finns en och flera planer. Bara att ringa och svaren är gratis. Tyvärr finns mycket rädsla och prestige.

Allmänn värnplikt inom vården. Inte allmän värnplikt i orten avseende vapenslag eller hur man bygger en pistol.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.