Kom igen! En planering – hur. Inte bara mera poliser samt ordningsvakter. Politiker, lyssna på vår bransch och den polisiära kåren som är ute…

Spelar ingen roll färg om ingen av de politiker som finns lyssnar avseende brottslighet m.m.

Sedan hur man är organiserad eller hur man tycker så är vi tvåa på bollen och ligger efter de kriminella om politiker inte lyssnar på oss som är där ute. Det finns också någon slags prestige som måste läggas ner. Det blir ganska jopbbigt när Dagens Industri skriver och en kändis advokat får skriva sitt? Hon kommer dessutom fram till att det är knarket som gör dessa skjutningar- vad? Herregud – jag mår illa som Magnus Uggla sjunger.

Integration och dessa problem har varit aktuell sedan Friggebo sjöng i Rinkeby och jag gick när Bildt såg ut som Nord Korea i ansiktet.

Nä bättre upp nu mina vänner, de behövs en stor kniv mellan barken och trädet – det vill säga bryt nyrekrytering med ny sysselsättning.

Exempelvis Husby i norra Stockholm – över 50 % arbetslösa….Vad? Inte ”fan” knarkar alla …

Vi hör senare- måste iväg till orten och verkligheten.

P.S jag har nu varit med om så många dels på egna företag där personer säger att de ska hjälpa till men bara massa snackpåsar, de är konferanslejon. De kommer också så förbli. De är parisiterade och kommer så förbli. De värsta jag hört nu sist är likt solsidan så tar de sina barn och åker till Rinkeby för att visa att det finns en annan värld….hör och häpna.

Ingen idé att klaga på hur jag skriver, har aldrig rättstavat och så kommer det förbli på bloggen. Men skriver på några böcker och då blir det väl annorlunda.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.