Klart det har förekommit ”hot” indirekt och direkt. Vi tar deras markytor. Alla butiker betalar för sina kvm ytor. Det handlar om att vara där innan butikerna öpnnar upp samtidigt också veta vilka klåpare som ska öppna sina ytor för dagen – kvällen. Du kan heller INTE gömma dig som ägare eller VD. Både kriminella och myndigheter vet ändå…

Inköpare av våra tjänster. Ett tips gå ensam en november natt så förstår ni att vi vill jobba två när vi ronderar era källargångar.

Det är klart att så som vi arbetar så blir det lite jobbigt för dessa klåpare. Det kan handla om 20 meter ibland. Men vi måste stå där vara just där innan kommersen börjar för dagen.

Jag har nu sett detta i över 20 år – vi kan aldrig acceptera ett knarkande eller försäljning framför våra ögon, tyvärr finns nu företag som inte kan eller klarar av detta – rekryterar helt fel karaktärer. Lång erfarenhet är ett måste just i rekryteringsprocessen.

Rekrytering av ny personal ska ske av just den närmsta chefen men också uppbackning av en ”jäkla” bra backoffice med information och referenser då menar jag referenser.

Förödande om ett litet företag som vi som arbetar i riskområden – utsattaområden m.m. skulle få in en som spelar med andra laget och vi inte upptäcker detta per omgående.

Lokalt förankrat har inget med att personen är född eller uppväxt just i detta område. Däremot ska vi veta vilka som är vilka.

Nu ringer telefon……………..återkommer.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.