Bransch bolag inom vårt ”skrå” tjänstemän på våra myndigheter så som polisen- länstyrelsen samt andra påverkande myndigheter. Alla vi tillsammans kan skapa en unik framtid för våra efterkommande. Så är det bara. Ur detta elände så finns det bara en väg. Gå framåt! Gör det som ni kan. Inte vad andra behärskar bättre.

Mats Lederhausen läs hans inlägg på Linkedin. Så rätt. I ett macro och micro perspektiv. Passar bra i familje sammanhang- företag- land- europa.

Hursomhelst – att hitta ”skit” på varandra eller vara proffstyckare i dessa tider utan att vara genererande själv går bort hos undertecknad. Finns de som trycka ner för att höja sig själv. Den går också bort. Städa hos er själva och blicka tillbaka i er egna historia först. Innan ni skriver till undertecknad. Kommer aldrig publicera eller skriva sånt som är direkta felaktigheter. Dessinformation finns det gott om.

Nog om detta! Alla vet vad det handlar om – det som skrivet ovan. Absolut viktigaste nu är att vi alla arbetar tillsammans emot de ”sjuka” mörka krafter som finns i både nationell nivå men också i vår närhet- inte bara främmande makter nu när val stundast. Det gäller samtidigt att selektera den information som kommer- detta gäller all massmedia såväl public service och kommersiella kanaler.

Men att sitta på en sten på landet och en lapptopp och aldrig ställt upp vare sig för vår nation eller i nuläget Ukraina frågan och sitta på stenen och skriva samt aldrig våga sticka ut hakan annars den går också bort.

Att bygga upp bolag- och aldrig ta del eller vara en del av samhället går också bort för undertecknad men det märks ganska snart vem som är snackpellar eller inte. Jag tror på er – jag tror på Sverige- jag tror att vi kommer ordna detta om vi inte kör soffpotatisen och motverkar varandra istället res er upp och medverka. Jag ska nu köra på ännuhårdare.

Med det lilla jag kan. Fundera mina vänner. Nu och imorgon ska jag påverka och har förvisso gjort till en bättre vardag för andra människor.

Ha det gott. Rättstavar aldrig det jag skrivit – gått över ett decenium nu.

Mitt beslut – Ert beslut. Kommer aldrig vika ner mig då det gäller mina värderingar.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.