Jag har bra kompisar och har haft bra chefer – bra familj. Därav bra värderingar – idrotten också. Återigen så slår det mig hur viktigt det är med goda förebilder.

Hur kan man ta ifrån de som är utsatta – hur ”fan” tänker man?

Oavsett vem så kommer jag aldrig vika ner min själ för någon dåres kriminella beteende. Nu får det vara nog med korrupta myndighetspersoner och större bolag. Tänk efter. Allt är ju INTE bögarnas fel som de sjunger i Grotesco – nu har jag vänner som har alla läggningar.

Att sedan också klä ut sig till poliser. Sjuka människor som verkligen behöver låsas in på Hall…

De har säkert någon förklaring till detta – den behöver jag inte lyssna på. är det så då att när kunskap om att stjäla mera ökar…. Det måste ju finnas att gå ifrån en silvernål till en silverskål. Tror på detta talesätt. Men att han eller de ska få en andra chans, jag vet inte.

Den kriminella kommer att ta chansen igen och igen om det finns ett läge att inte bli upptäckt. jag har suttit på extremt många utbildningar, sist läste jag om en undersökning på en storbank – de ställde frågan om du inte blev upptäck skulle du då? Utfallet var skrämmande.

Men jag skulle inte – kan ju inte vara ensam om detta eller? har en barndomskompis som alltid kallade mig Putte ärlig. Idag kan jag säga att jag är glad för det – tror inte på att själa andras pengar och bli lycklig.

Den korruption som jag upplever både inom myndigheter men också privata företag får mig att må illa – riktigt illa.

Jag kommer att kämpa för det. Jag kommer aldrig vika ner mig. Jag har en annan sida som jag älskar – jag är ”sjukt” naiv. Men det får vara så nu.

Sanningen visar sig alltid – så också norrut om Dalälven. Helge blev släppt han kanske har läst 360 poäng psykologi – själv tog jag studielån och fick fyra poäng. Han kanske är ekonom också. Vem vet?

Ha en bra kväll. Lärdom är viktigt. Håkan – ska jaga klåpare nu. Haft cov nu också.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.