Snowden! Han måste ha en frågestund och ångest för sig själv i duschen. Torkar han sig .Skakar loss och kör på..hur går det till att bli en – jag har en tes.

En Snowden i näringslivet är alltid påverkad av yttre omständigheter. Det vimlar av små snowdar i bevaknings branschen. En bransch där inte mycket ska till föränn lagtröjan byts till något annat och tron om att det blir bättre. I denna triologi om vad är Företagshemligheter – skriven av undertecknad kommer passande för jag har precis avslutat en Säkehetsutbildning för Säkerhetsskyddschefer. Samt att jag har sedan tidigare och väldigt länge sedan intresserad mig just i detta ämne. Ett av de ämnen som jag kan kalla mig själv bra påläst på. Jag har dessutom varit i olika roller men alltid för den goda saken och framförallt för vår demokrati och grundlagarna.

Detta skrivs i en obekväm sparande sits. Mobilen.

Kommer mera -tre bloggar i detta ämne.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.