Ordningsvakterna!Bevakningsbranschen är helt mesiga inför snyltgästerna – krogarna samt nattklubbarna. Facket står som fåret Dolly – en sak är klar hos hos oss i alla fall. Oavsett position så ska vedebörande få välja, bort med snyltarn. Eller så betala för er.

Jag har en lösning på denna fråga! Den kommer vi också applicera.

Nu vet jag hur ni kommer att skriva – innan ni börjar så läs om ni nu har tid eller förstånd att veta vad jag skriver. Ni är helt olojala och så kommer ni förbli, i vårt bolag så är ER tid under nedräkning. Kommer aldrig betala varken fortbildning eller något annat som konkurrenter får mer av och vi betalar. Ganska enkelt, ta ett snack med evenemangsbolaget eller din lokala pizza eller nattklubb. De kan betala era sociala saker så som pappa eller mamma ledig – sjuksrivningar samt fortbildning. Läs och tänk efter. Ni gör inget bra arbete dagtid om ni arbetat natt. Tålamod noll och felingripanden. ni som också dessutom kör bil är potentiella mördare – likställt med ratfyllon!

Heltidsanställda som står i dörren, jag menar då på en nattklubb. Kommer vi som mindre företag ta den kostnaden som kommer med repetion ordningsvakt 8000 tusen kronor eller grundutbildning 20000 tusen sedan går vedebörande och skadar sig. Det vill säga åker helt sonika på stryk så att vedebörande är sjukskriven hos oss.

När jag tar uppp frågan med facket så duckar man naturligtvis, sedan om de arbetar helg så ser de flesta sömndruckna ut, har sett mina vänners anställda också.

Nu är vi förskonade gudskelov om jag ser på mina vänners bolag. Vi måste naturligtvis få ett stopp på dessa snyltgäster. Det vill polisen också garanterat.

Som ordningsvakt i en bilburen tjänst dagtid blir en livsfarlig tickande bomb om vederbörande också jobbar natt. Inget nytt och jag vet. Skulle aldrig skriva om jag ej kontrollerat fakta uppgifter.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.