Vakten arbetade för fem olika Bevakningsbolag! Fem olika uniformer i garderoben? Vad? Lojalitet emot sitt företag? Fem då? Vi håller på att ruttna innifrån. Ett akut problem. Ett kanske två som håller måttet nu i vårt skrå.

Vår kontroll myndighet heter Länsstyrelsen. Men räcker detta? Jag påstår inte att Länsstyrelsen på något sätt i all stress hantering gör ett dåligt arbete. Vi har andra funtioner och myndigheter också att arbeta emot samtidigt som vi konkurerer om marknaden med andra företag. Vi ska också arbeta med att ta fram olika rapport paket internt som ska fungera samtidigt som – jag kan hålla på i all oändlighet. Sist men INTE minst anser kunden att vi är odugliga om vi inte är snabbare än Brandkåren och Polis.

Då säger dåren – sitter du och skriver snyft historier. Nej det gör jag inte, kan bara kallt konstatera nu att det är en ”jävla” sörja i vår bransch och jag är förbannad och ledsen. Det finns ett fåtal bolag nu som håller måttet. Resten är inte mycket att hänga i Julgranen. Jag är absolut inte felfri eller det bolag som jag nu jobbar med och dess medarbetare. Men vi har viljan att försöka. Att också göra allt inom ramarna. Jag har nu träffat vissa koolegor som gör mig ”spy” färdig. Varför vill dessa människor arbeta i denna sektor. Jag har idéer och tankar kring detta självklart. Dessa har inte ens råd att betala uniform till sina anställa – de tar helt sonika andras uniformer? Tyvärr så är dock detta sant – men det kommer mera. Skäms inte ni som gör så här? Extremt pinsamt. Jag var nervös om inte alla hade svarta strumpor på passet.

Håkan.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.