Sexköp! Egen firma- betala bara skatt och moms. År 1999. Inte många mil skiljer oss åt. Egentligen bara numera en bro. Danske det tuffa landet emot kriminella.

På ena sidan bron lagligt och på andra sidan olagligt. Danmark och de som ger på de kriminella med tuffare straff. I Danmark är det förvisso förbjudet att tjäna pengar på de som säljer sex.

Men var går gränsen för att det ska bli sex? Jag vill förstå. Sexet för personen borde vara själva upphetsningen och när det når klimax. Eller?

Om jag med firma åker till Pölse landet och köper tjänster för mitt psykiska hälsa. Är det då avdragsgillt förstår att det blir krångligt här i mellanmjölkens land kontra Tuborg landet. År 1999 blev det kriminellt att köpa sex i Sverige.

Tror ni på allvar att en person med hög sexdrift i Stockholms trakten sätter sig och bilar alternativ flyger till Tuborg landet för att få till det? Nej mina vänner. Låt det bli en affär i öppna rum. Där alla tjänster blir lagliga.

Men att tjäna pengar på trafficking och annat elände ska naturligtvis motarbetas. Lägg resurserna på detta istället. När det sker i dolda nätverk av Cyberspace och uppgörelser i planering av att skydda både köpare och säljare så är det bara krångligt för poliser att komma till de kriminella som borde låsas in.

Det finns andra förlegade brottskoder som skyddar både polis och vakter som är urusla i sitt yrke. Återkommer på denna.

Bara en reflektion över att en bro skiljer oss åt. På ena sidan med sexet lagligt och skriker hårdare straff. Eller har det enligt de själva. Samt på den andra sidan mjukis straff och inget sexköpande.

Jobba på i Sverige åka hem till Danmark?

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.