Tacka våra förskolelärare! Sårbarheterna visar sig åter på ett annat område i BNP:s karta. Skrev om detta förut. Många år sedan.

Tacka våra förskolelärare och andra i skolans värld. Sveriges produktion inte helt stängd. Ekonomisk så skrev jag om detta förut då jag läste en Harvard samt en tysk ekonom så gav beröm för hur Sverige hanterade detta. Min åsikt har alltid varit av den att sårbarheter ligger inte alltid framför ögonen på oss dödliga. Ibland tycker vissa att jag ”nojjar” till det med olika senarior i vad som kan hända och hur man ska sköta säkerheten. Har alltid varit intresserad av hur VI hanterar säkerheten på våra skolor och förskolor. Läs en undersökning jag gjorde 10 år sedan. Bland de första bloggarna. Jag kommer nu ut med en annan skrämmande infallsvinklar avseende detta aktuella ämne. Av riktigt säkerhetsskäl så kan jag inte avslöja vad jag ser. Kortfattat så att ni är med och förstår att jag förstår samt insatt i ämnet. Mina vänner. Absolut mina närmsta arbetar och har arbetat där. Läs undersökning för 10 år sedan som jag gjorde sätt den i paritet med dagens skolor. Ifrån start till universitetet.

Tänk utanför boxen. Se de nationella och internationella hotbilder samt ur ett svenskt näringsliv……micro och macro ekonomiska politiken. Mina vänner. Vi har problem men absolut bäst på att gnälla över skitsaker. Min sambo inom äldreomsorgen. Tack. Min dotter inom förskolan och läser heltid också. Tack. Alla på Svensk Fastighetsbevakning AB . Utan att blinka bara körde på avseende äldre boende. Riktiga hjältar. Bara strömmade in idéer! Tack.

Som sagt kommer nya möjligheter och tider. Vi är mitt i en sådan situation. Håll er friska!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.