Bevakningsbranschen! Dags att vi tar tag i vissa frågor igen – det är vi som ska ha modet att förändra. Vi måste vara redo inför tider som kommer. Är då företag som Avarn klar med giftermålet Nokas?Securitas. Visste alla att Securitas är Svenskt? Tempest? Ni alla ovan måste bana väg för de mindre bolagen! Det är dags att enas ordentligt mina vänner. Utåt också – inte bara i de egna korridorerna.

Det kommer att komma tider nu – det kommer att göra ont. Det finns kommuner nu där ute som inte har något i ladorna. Pratade med en häromdagen – ja jäklar vad han ”spydde” över oss i branschen, jag nämnder INTE företaget men han drog upp kostnaden för bevakningen. Den årliga då. Det han inte förstod var att han pratade med en påläst Håkan som då fick mothugg – även fast det var en konkurrent så påvisade jag effekten av att just ha detta bolag. Taktiken ändrades och började gå på polisens kostnader? Samt brandkår och låsföretag sist men inte minst alla dessa konsulter. Han lät helt knäckt…. sedan började han pratade om att det INTE finns Svenska säkerhetsföretag. Jo svarade jag. Securitas är det bland annat. Denna man har jobbat med säkerhetsfrågor många år. Han visste inte att vi hade Svenska bevakningsföretag? Det ska också tilläggas att det inte är fel på det han har mellan öronen. Om nu inte denna man inte har ”koll” hur många andra har då INTE det. Avarn gifter sig med Nokas, vi har ett borgarråd som blandar ihop detta, inget elakt skrivet utan bara fakta. Fortfarande så är Nokas där fast de inte ska vara där. Märkligt. Tempest kommer smygande i vassen men försöker gott. Jag gnäller utan kan bara konstatera att de som kommer under har ännu konstigare namn och plats att spela på. Vi har en unik chans nu att positionera oss inom bevakningen och då ser det ut som det blir en ”mafti” ”flafti” – alltså ingen ting. Det är för att på många beställares CV så är kunskapen så låg att de inte ens vet att Securitas alt Tempest är svenska bolag. Så för att vi ska råda bot på detta så borde vi jobba under ifrån. Det kommer tider där det absolut är brist på pengar vi är redan här förvisso. Ni får säga vad ni vill men det kommer att skäras rejält nu. Inget konstigt med detta. Men låt oss då mina vänner lägga ner yxorna emot varandra och göra det ända rätta. Enas för att skapa ett säkrare Sverige.

Tack – den lilla. Men dock förståndig nog för att inse vad som kommer.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.