Svensk Trygghetscertifiering. Bra jobbat mina vänner.

Lennart Levander.

Jag träffade Lennart för över 10 år sedan – det jag inte då visste var att vi skulle gemensamt lägga grunden för en av våra sätt att arbeta i utsatta områden. Jag kan utan att skämmas säga att när det gäller leverans av den personella biten och olika infallsvinklar i dessa områden så är det få som slår mig. Men Lennart och hans kompanjon Ulf  Malm VDhar medverkat och varit dragkraften till att man fått ner inbrotten i Järva ifrån ca 600 om året till idags läget ett 20 tal. Den sist nämnda Ulf Malm kommer att medverka i poddcasten Bevakning och Säkerhetspodden. Se nedan adress.

Detta är så in i ……bra jobbat.

Trygghetscertifiering tillhandahåller en kvalitetskontroll för ökad trygghet och minskad utsatthet för brott i bostadsfastigheter. Kontrollen är anpassad för befintlig bebyggelse och kan användas i flerbostads-
hus i både traditionell stadsbebyggelse och i miljonprogramsområden.

Våra trygghetsbesiktningar ger fastighetsägare kunskapsunderlag för konkreta åtgärder som kan leda till en
trygghetscertifiering. Vid en trygghetscertifiering ingår löpande konsultation, slutbesiktning och certifiering
med märkning av fastigheten och ett utfärdat certifikat.
Inom bolaget finns över 20 års erfarenhet av konkret trygghetsarbete i bostadsområden och över 25 års
erfarenhet av polisarbete. Detta går och läsa på deras hemsida och en hel del annat. Det som kännetecknar Lennart förutom att han är en otroligt ödmjuk människa är att han alltid tar sig tid att svara på mina ibland konstiga frågor. Vi får se om Ulf har samma tålamod i radion. Radion förresten de var med i Stockholms radion härom dagen – inte en dag försent. Det finns en mängd frågor ifrån mig men det får vänta till nästa blogg efter radio snacket med Ulf. Så denna blogg är bara en aptit retare. Ska ta mig tid och hälsa på Lennart i Järva igen. Jag kan med stolthet rekommendera Lennart och hans tjänster. Vill ni som fastighetsägare skapa en miljö för era boende som de kan känna sig trygga och säkra i – ta då ett snack med Ulf eller Lennart. Väl investerade pengar. Man kan säga direkt avkastning. Få gånger jag ger beröm på bloggen så här men det är sant det jag skriver. Vi hörs vidare mina vänner.


Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.