Anno 2019 i Bevakningsbranschen. Det är lite väl ”rörigt”. Men säkert också naturligt.

För inköpare och år 2019 så finns det andra möjligheter än i början på 80 talet. Det fanns i princip då tre aktörer att räkna med och deras marknadsandelar var placerade i olika grenar där de var marknadsledande i. ABAB statliga beskickningar. Securitas rond mästare. Larm – Assistans emot centrum och varuhus och ett full service företag emot bland annat allmännyttan. Detta inslag finns ej kvar. Jag kommer att återkoppla på denna skrift då bemanningsbranschen gör inträde i denna bransch samtidigt paradoxalt så ökar också hotbilden emot svenska politiker samt terrorbrotten internationellt ökar och bara en tidsfråga då det ska hända saker i Norden. Istället för att bevakningsbranschen tar ett nytt fotfäste så får de stryka på foten för företag som kliver in med disktrasan. Återkommer som sagt om denna.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.