Intervjuade Magnus Lindgren på förmiddagen. Tryggare Sverige. Det var bra – bra det han står för. Jag ska villigt erkänna att jag har ifrågasatt saker. Jag backar på denna.

Jag kommer senare i dagarna skriva mera om denna intervju i Bevakning och säkerhetspodden. Mycket intressant. Denna intervju släpps nästa vecka. Sedan kommer en hel rad med människor i Bevakning och säkerhetsbranschen. Vi måste våga bry oss mer om detta ämne.  Många bra intervjuer innan också. Alla är bra – alla berör på sitt sätt. Nu ligger gamla piket polisen Lundh ute och berör. Tage Åström – kanon. Att han orkar mala på. Kjell Hestrell mannen med många strängar på sin lyra. Täby och skotten 1986 vem kan lyssna och inte undra? Tro mig mina vänner . Det kommer mera. Vi måste ALLA hjälpas åt. Så är det bara.

https://play.acast.com/s/bevakningochsakerhetspodden

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.