Polismyndigheten skall naturligtvis ta hand om Bevakningsbranschen. Att Bevakningsbranschensfolk underställd polisen är naturligt. Länsstyrelsen ska kontrollera tjuvfiske och matserveringar så inte vi blir sjuka. Låt oss ta hand om ordningen med polisen istället.

Länsstyrelsen hänger inte med någonstans. Är de i Husby om nätterna? M.m. Nä Länsstyrelsen har noll – koll på gatorna. Att de har hand om detta som att kontrollera laglydnad och lämplighet har alltid varit en gåta för mig.

Jag har drivit tillsammans med folk två fantastisk fina företag – jag dessutom varit föreståndare ett flertal gånger. Bevakningslagen är föråldrad – den måste dessutom göras om. Jag arbetat som personalplanerare med tusentals väktare och ordningsvakter under mig. Dessutom jävligt bra. Jag ska tillägga att detta INTE är något personligt till på Länsstyrelsen.

En annan fråga som jag ställer mig förundrande till är vad sjutton de gör? Inom bevakningen så sköter de bara vissa administrativa uppgifter. Sedan finns fall där vissa blir lämpliga och andra inte men det borde varit tvärtom.

Sedan kan vissa Länsstyrelser säga nej och vissa säga ja till lämplighet? Sedan beror det också vad du ska göra på företaget? Hänger ni med? Inte jag heller. Polisen och bolagen själva ska ta hand om dessa frågor. Vi pratar för guds skull om bevakning och säkerhetsfrågor.

De kan se till så att Östersjön får mera eller tillbaka sitt fiskebestånd – många inom bevakning som fiskar när de är lediga…..

Ska bara tillägga att jag aldrig rättar svenskan på denna blogg.

Det kommer mera på denna – så ni vet.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.