Har personen startat ett bolag och fått det på börsen så är det unikt i bevakningsbranschen – bra jobbat Tempest. Men nu har ni ett ansvar också. Så lev då upp till det. Tack.

Grundaren och grundarna. I denna sak när man bygger bolag så är massa människor involverade och byggare. Men Andrew har gjort det och det kan ingen ta ifrån honom. Däremot lyfter jag på hatten och säger bra jobbat. Men nu finns ett ansvar också.

Du/ ni kan inte bara lämna nu. Utan det gäller också att ta på sig rollen och inte bara sätta krokben för oss stackare som kommer efter nu. Ansvaret att utveckla inte bara se till att företagare konkurreras bort och avvecklas. Leda branschen till nya nivåer. Ta nu chansen och gör det också.

Lycka till och kör på!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.