Såg ni SVT program nedsläckt igår? Gör det. Oj vad man har skrattat åt mig. Jägarkök samt vatten mina vänner och lagrad mat för en vecka. Skapa värden på sina egendomar – lägg då en slant på säkerhet.

När strömmen går.

När krisen blir nummer ett, allt annat är ur spel. Det är som en riktigt sjuk människas tanke. Den enda tanken är att bli frisk.

Solstormen slår ut elen helt och hållet. Det som slog mig igår var rymdforskaren på MSB som sa att det var 10 procent chans – kan det stämma? Säkerhet för mig är just att saker och ting kan gå fel. Man måste alltid ha en plan B. Annars blir ju plan B något bara som händer, Jag får ofta höra, ja men det kunde man ju inte tro om detta. Man kan ju inte utgå ifrån katastrofer eller att människor är ”galningar” eller tjuvar. Jo det är precis så det är. En plan – en plan som ska snurra på. Alltid.

Nedsläckt ska bli hur intressant som helst att följa. Bara hur människans ”ego” karaktär då det gäller maten började igår. Skulle den muskel byggar ynglingen ha mer mat en kvinnan som väger 50 kg?

Tågen stannar – konsekvens på detta.

Butikers mat blir oätligt – konsekvens på detta.

Människor ger sig ut för att jaga mat – konsekvens på detta.

Om klimatet är minus 30 grader – konsekvens på detta.

Ni förstår. Ska verkligen följa programmet.

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.