Döda inte kreativiteten hos oss entreprenörer inom bevakningsbranschen. Det paradoxala är att det är nu styrande inom detta som också i sin tur påverkar vår tillsynsmyndighet. Strömmar in information om detta just nu. Affärsrisken ligger hos företagen inte hos myndigheten?

Så här kan vi absolut INTE ha det och det kan inte fortgå på detta sätt. Det formodabelt sprutar in information om detta. Hur illa behandlade vissa entreprenörer blir av de som tyckas vara de som är ledande i vår bransch.

Det är självklart att detta är en sak som måste tas på allvar och som sedan ska ”grävas” och få upp till ytan. Inget konstigt med detta.

Detta är en bransch där man ska en högmoral. Polisen sköter sitt och sedan finns där en erfarenhet.

Om lämpligheten hos den som driver ett bevakningsbolag skulle vara det ekonomiska så ska vi nog börja gräva där vi står mina vänner.

Då kan Avarn lägga ner sin verksamhet och borde gjort så för länge sedan. Sedan kan jag fortsätta att fylla på listan. Varför finns dessa frågor då? Nu är jag absolut helt säker på att det handlar om yttre påverkan.

Återkommer om detta.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.