Vill man skapa lite sämre stämning i förorten så ska man bygga segration i segregerade områden. På det så ska man också hänga upp en lapp i trapphuset med närmare 4 procent hyreshöjning ett par veckor innan jule friden.

Nu kommer många säga att jag har fel och att alla har rätt som äger sitt hus och sin fastighet så vidare – hur kan du skriva så här m.m. din dyslektiker och lär dig stava. Jag struntar i att rätt stava här och när jag skriver så går det undan. Jag har precis varit i en av våra förorter och sett detta – precis nu och fastighetsägarna kan inte orten där de köpt sina fastigheter och de kommer att sälja snart och så är det bara!

Jag har skrivit om det förut och jag skriver det igen. För det första så verkar de haft eller har dålig rådgivning när det gäller kulturen i dessa områden.

I början av denna månad så skulle man hålla ett möte om privatiseringens härjningar i dessa mångmiljonprograms byggen. Dessa områden kommer inte att stå på egna fötter innan man gjort som jag föreslagit sisådär 756 miljoner gånger.

Varför jag skriver och häller på är för att jag bryr mig och jag tror inte på getto områden och har aldrig gjort. Det kommer sannolikt inte födas någon Einstein här och inte häller kommer det födas någon ny Friggebo i Djursholm heller som kommer att sjunga i Rinkebys föreningslokal.

Men grundläggande saker så som hyreshöjningar offentligt samtidigt som redan har en hotbild emot sig bara att köpa in sig i området gör ju så att man börjar undra om rådgivningen kommer ifrån Åsne pappan.

RissneNi som inte förstår men så här ser det ut när man kör en drive in på Hamburge rest. vilket vaktbolaget verkar göra ganska ofta samt polisen om man nu ska se hur betalstället ser ut. Skojade lite – tänkte mera på deras kroppar. Skojade lite till. Förut gick man här eller cyklade och nu skojade jag inte. Men strunt samma jag vet att det inte är politiskt korrekt att skriva på detta vis men detta är inte bra någonstans och alla själar är förlorare på att göra så här. Jag är för att vi ska ha privata fastighetsägare jag är också för att allmännyttan måste leva vidare.

Med bra enkla metoder ska jag återigen bevisa att det går att skapa trygghet i dessa områden men du kommer aldrig att kunna köpa säkerhet ifrån någon eller något säkerhetsbolag som aldrig varit eller känner till dessa områden.

Det kommer bli ännu mera oroligt om nu man inte börjar leverera förståndet. Förståndet och förändringarna måste komma inne ifrån dessa områden. Incitamentet och verktygen finns också. Sedan hade man mage att påstå att samhället inte gör något. Visste man inte vad man köpte eller? Snälla flytta inte nära Bromma flygplats om ni inte tål ljud.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.