Medvetna strategiska val som att tumma på väktarna arbetsmiljö för att maximera pengar är kriminellt på alla plan.

Varför håller vissa åsnor på i vår bransch fortfarande? Min text ovan är sann även fast det är 2018.

Frågan är var självsanerings har tagit vägen? Varför är det knäpptyst på vissa som borde prata och berätta? Återigen ser jag saker och ting på nära håll där jag personligen – jag tar det verkligen personligt.

Nu pratar jag inte om de som är av större kaliber i bevakningsbranschen utan vissa mindre bevakningsbolag. Det jag sett är illa mycket illa.

Det spelar liksom fan ingen roll om du är före detta polis eller militär eller annan special idrott – detta är 2018 och VI är väktare och ordningsvakter!

Här pratar vi om tjejjer och killar där vissa brinner för sina uppgifter och kommer stanna i denna bransch hela livet det finns också de som jobbar extra av olika anledningar det kan vara studier eller bara dryga ut sin familjs ekonomi. Vanliga enkla människor som med en högrättspatos.

SNÄLLA – lämna dessa väktare ifred de är inte en handels vara eller projekt grupper eller forskningsobjekt för att dra ner vår bransch i sjuttiotalets tid.

Att maximera pengar där väktaren ska jobba i en civil bil med civila kläder och ranta runt och spela kriminal inspektör i förorten vad är detta för skit egentligen.

Eller städbolagen XXXX men herregud de är ju bra att städa! Ledningen i ett företag avspeglar deras inriktning så är det bara och ledningen byts ut emellan åt förutom Fergunsson i United.

Bort ifrån denna bransch. Det finns en anledning varför det finns vakter. Inte för att städbolaget tror att det går att städa bort allt vissa saker i vår värld går inte bara att sudda bort.

Nu finns det vissa som säger att det är inköparens fel eller vi som lämnar offerter vissa kommer att säga att det finns lagar m.m.

Det håller jag också med om men det jag skriver om är att i vissa bolag just nu skiter fullkomligt i detta jag har inte varit verksam på ganska länge men nu är det dags och jag kommer och det lovar jag. Jag kommer aldrig vika ner mig då det gäller personal och medarbetar frågor som dessa ovan stående.

Hur fan kan man bara ha det på sitt samvete att man systematiskt utnyttjar människor på detta vis. Tänk om de kommer in i en plats i en situation där en knark eller vapen affär äger rum. De ser ut som poliser civila eller kriminella konkurrenter. Jag har nu haft förmånen att se detta ifrån mitt förorts fönster i tre år.

Vissa av de som är där – HAR inget konsekvens tänk. De väktare samt ordningsvakter har inte en ANING vad de kliver in i.

Ska också bli intressant hur de uppställningen kommer att se ut framåt med de rullande ordningsvaktsbilarna. Förutom själva OV utbildningen – hur ser det andra CV ut mina vänner på Stockholmsstad? Jag vet mycket väl vad jag pratar om.

Detta är bevakningsbranschen! Inte städ – brand – polis – militär! Bevakningsbranschen är ett eget yrke. Bara för att du skriver polis i ditt CV så kan du INTE vår bransch. Tvärtom – sätt dig skolbänken – se och lär nu.

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.