Välkommen till FB och tack för din beställning och väktarna är på väg! Eller så låter det så här. Välkommen xxxSecurity, tryck 1 för faktura frågor eller vänta kvar ditt ärende behandlas av 39 handläggare och du kö plats 139 och beräknad väntetid är 23 min…..

Bevakningsbranschen vart är vi på väg? Har gjort en liten mini undersökning på kul – den enda som per de facto ringde tillbaka var Transport avdelning 5 Linde samt centrala ombudsmannen Nilsson men det kanske förklarar saken han är gammal hundförare också. Detta är sant och inget smicker för det orkar jag INTE med här på bloggen.

JAG SKRIVER OM DET SOM BERÖR BEVAKNINGSBRANSCHEN FÖRST OCH FRÄMST OCH DE FOLK RETAR SIG PÅ – JAG SKRIVER DE SAKER SOM VÄKTARE OCH ORDNINGSVAKTER SKRIVER IN OM.

De folk retar sig på överlag som har kommit till bevakningsbranschen är dessa telefonröster. Det är så att jag ringde till ett mindre företag, detta mindre företag har inte speciellt många anställda men tammefan så körde rösten igång . Nu kan man ha förståelse att alla på det mindre inte svarar.

Det är också så nu för tiden att man hamnar i kö på larmcentralerna – förstår ni denna? Jag kommer naturligtvis återkomma om denna fråga lite närmare………………….

Eller ännu bättre – du ska klaga på din faktura och du måste ägna halva dagen åt att åtgärda detta samt att din dyrbara sälj tid går åt till detta ”babbel” för att …………. gjort fel. Det blir liksom fan inte bättre av att bolaget som du klagar avseende faktura felet drog på dig en parkeringsbot på 1200 kronor. Den var fel dessutom också.

Om jag skulle lägga ut den här historien på bloggen – det gåt liksom bara inte. När jag läste hans historia så trodde jag först inte att det var sant men tyvärr med kontroll av p – bot och annat så stämmer allt han skickat till mig. Lite oflyt kan tyckas.

Historien är inte slut där mina vänner. Det kommer att komma mer om denna. Ha det gott. Lyssna lite och spetsa era öron – tror att FB är snart på väg.

Framtidensbolag – FB, möter framtidens utmaningar. Hörde att själva upplägget blir som att lyfta in det gamla svenska folkhemmet men in i bevakningsbranschen.

Tack för din beställning och väktarna är på väg. Rätt focus mina vänner och kontrollera de som behöver det.

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.