Journalister och Hasse Aro! Ni ligger efter på dessa rapporteringar. Ändå blev Hasse själv bestulen för ca 11 år sedan. Fick Hasse tillbaka sina pengar?

Journalister överlag och programmet Efterlyst samt andra amatör utredare kan inte den ekobrotts härvor och andra data och IT bedrägerier.

Nu lyfte Hasse fram husvagnsförsäljaren förvisso. Men vi leker lite med siffror. Jag har för mig att ca 100 hundratusen anmälningar och ca 5 miljarder är stulna.

Nu Tv – självklart blir det inte riktigt lika bra som ett stort värdetransport rån där rök och skjutvapen är med i bilden. Mina vänner jag pratar pengar i miljarder.

Närmast man kan komma miljarder är Panaxia smällen.  Annars finns det inte. Då kan Örn ligan tjata på eller Arlanda rånet. Små pengar i sammanhanget mina vänner.Själv var jag delaktig till att Sverige blev kontant löst. Beklagar detta till er på Nokas m.m. Så ni Norska ägare kan sluta uppmana era anställa att använda kontanter på semester med mera, finns inga. Ska vara i Södertälje …cash is king som Feldt sa.

Problemet med att lyfta eller dryfta frågan om stora ekonomiska brott är att många av dessa gjorts av etablerade företag. Tro mig  Sverige är litet i dessa sammanhang.

Bankerna i Baltikum de två som kommer ifrån Norden – varför följer man inte upp detta? Varför gräver man inte ? Nu mina vänner pratar vi ett första uppslag på 1300 miljarder…What?

Helt övertygad om att kunskap och tid spelar roll i detta. Men kom igen nu. Att klockaffären i Alby blev rånad det var ju heta nyheter?

Hasse om du nu läser detta – det som du blev utsatt för när pengar stals på ditt kort, kan inte tänka mig att du hade några miljoner där men några tusenlappar måste det ha blivit eller? Hur som helst det är för lång tid att döma någon för detta nu. Sök personerna eller personen. Du har säkert hotat med att följa upp detta på något sätt. Så låt oss få veta.

Hur gick det till egentligen?

Ps – jag rättar aldrig det jag skrivit och kommer så aldrig göra.

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.