För att fortsätta på plattformen varumärke! År 2018 så kan ni större aktörer i bevakningsbranschen INTE ha underleverantörer eller chefer som har en ”skev” rättsuppfattning. Sin religions uppfattning och politiska åsikt lämnar man hemma. Vi skyddar människor och egendomar. Så är det bara.

Jag blir extremt stolt när jag ser eller träffar människor som jag har anställt som har gått vidare bildat familj fått en ny anställning någonstans som också påtalar detta för mig att det har varit utvecklande och stimulerande att arbeta tillsammans med mig och våra värderingar.

Någonstans där börjar resan när man startar nya bolag och ibland ”skiter” det sig när man prövar sig och ibland klickar det rejält och det är då man ska köra och köra av bara den när man bygger! För mig är det enkelt – har sagt det till många och kommer säga det igen nu när vi bygger nytt.

Man lämnar sin politiska åsikt hemma och sin religion. Vi följer de lagar som gäller i Sverige och dess värderingar. Vi skyddar också alla som följer detta. Vi tackar vänligt och bestämt NEJ TACK till alla personer och blivande kunder som ej kan följa detta.

Extrema politiska röster oavsett vänster eller höger så är det också ett problem nu på de olika bevakningsföretagen – jag vet inte om man har kunskap för att diskutera detta ämne i bolagen men på vårt nya bolag så kommer det inte få förekomma. När det gäller fotboll och tillhörighet så är det likaså. Inga konstigheter kan tyckas och att jag förstorar upp problemet men så är det faktiskt.

Jag känner folk som ej kan ta saker på skämt eller skilja på vissa saker inom detta ämne. En person som håller på ett visst lag skulle aldrig ta en viss öl sort till sina läppar för de är en stor sponsor. Jag har själv lagt extremt mycket pengar till en klubb och haft märket på tröjan – detta resulterade i att vi inte fick ett jobb i västra Sveriga som var på upphandling, vissa kanske tror att jag skriver ”gojja” nu men det är faktiskt sant.

Lojalitet ska löna sig. Så som det är nu i bevakningsbranschen så är det jäkligt fladdrigt. Jag är alltid för väktarens och ordningsvaktens utveckling i ett samhälle som kommer utvecklas i en större takt på teknik sidan samt den kriminella sidans utveckling.

Det är självklart för mig att det klubbmärke eller företagsmärke du har på din tröja bär det med stolthet och dess värderingar.

På det nya bolag som ny föds så kommer VI också ta ett stort socialt ansvar. Ha en skön helg och ta hand om varandra, En bra början kan vara att öppna dörren för den som har det svårt.

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.