En man som heter Ove – har ni sett filmen? Jag var som Ove ett tag i mitt liv, jävligt jobbigt var det. Tydligen behöver bevakningsbranschen många Ovar! Ett nötande…

Har ni någon gång varit retsamma emot någon person som ni verkligen ”hakat” upp er emot. En person som liksom gud skapade bara för att gå omkring och irritera i omgivningen, någon jävla typ helt enkelt som bara störde när man hade det som bäst.

Den ”jäven” ringde också alltid i hel fel tidpunkt – personen ifråga, frågade aldrig vad du gjorde eller hur du mådde. personen ifråga var så sjukt upptagen att trycka fram olika politiska åsikter – lagar paragrafer m.m.

Personen jag söker fanns i skolan – på olika arbetsplatser – i släkten m.m. Personen är filmatiserad och heter en man som heter Ove. Ni kanske har sett denna. Hör och häpna en period i mitt liv var jag OVE! Min omgivning stod inte ut med mig och jag inte med den. Tyckte på allvar att de flesta jag var omgiven med var ruskigt korkade, vissa förvisso än idag, hahahahahahahah.

Men det jag ser idag inom ledarskap inom bevakningen är för få mini OVAR. Det behöver inte vara några som springer runt med pekpinnen men både kriminella och poliser samt vakter mår bra av en viss mått av OVAR.

Men blir man som jag var en riktig stor OVE så blev det problem för mig och alla min omgivning, det kunde vara allt ifrån politiker till parkeringsfrågor till TV människor eller i matkön. Helvete vad jag kunde haka upp mig på saker i min OVE tid. Jag förstår nu så här i efterhand varför jag blev en OVE och hur jag fungerade i själva tiden som OVE.

Hör jag en OVE idag på stan så kan jag små le för mig själv, jag kan idag se min OVE bild och garva men jag måste vara på min vakt för jag kan lätt hänga upp mig i OVE rollen igen, gör förvisso inget att gå in i rollen som OVE ibland.

Hur som helst så behövs mini OVAR i bevakningsbranschen – jag tror att alla har en mini OVE i sig, när och var i livet OVE ploppar upp i era liv kommer ni då bli varse om. Passa er! Jag ser er, hahahahahaha

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.