Det var då ett ”jävla” gnäll – Securitas leder och Nokas tvåa sedan kommer resten, sätt en ny idé som underlättar för företag i vardagen istället för att ”lipa”.

Kom inte med massa korkade kommentarer om denna ovanstående rubrik eller prova med att skriva något fyndigt eller ta upp kampen och skapa något nytt. Tro mig jag har nya fräscha idéer. Tyvärr så har några klåpare stulit min tid men det skapade också tid för annat samt en tid för personliga saker också. På så vis så blir jag tacksam till klåparna.

Nog om mig själv och vi kastar oss in i matchen eller den tävlings serie som finns inom bevakningsbranschen, nivån inom bevakningssektorn borde öka rent kunskapsmässigt eller hur?

Problemet är bara att efterfrågan är större än den spetskompetens som finns – bättre om vissa pensionärer också borde göra comeback. Det råder ingen tvekan om att de kriminella element som finns kan gå på hårdare utan att riskera att åka fast snabbare om de ökar på takten när det gäller utpressning och hot för att ”roffa” åt sig marknadsandelar inom knark eller direkta rån eller beskyddarverksamhet.

Polisen kör sitt race och ibland lyckas man om ni har följt vad som hänt i Rinkeby under den sista tiden. Men när allmänheten hör de på radio så har det pågått en längre tid och jag grattar återigen polisen om detta jobb som gjorts både i västerort samt i Uppsala.

Men bevakningsbranschen har en jätte viktig funktion att fylla här, att vara en länk i dessa två världar – om ni inom de fackliga organisationerna lyfte på rumpan och tog er ut på arbetsplatserna så skulle ni också förstå att man inte blir ihjälslagen bara för att man sköter sitt arbeta, om ni hade bättre focus på yrket istället för att ”gagga” scheman och pengar hela dagarna så skulle det underlätta för alla, då skulle också pengar och scheman komma på plats. Just nu har ni helt fel tänk. Skriv in om ni vill ha lite konsult hjälp. Gammal planerare och fackligt aktiv tror jag var den yngste genom tiderna i sektionsstyrelsen ett tag. Ni kan bättre.

Kom igen nu alla bevakningsentreprenörer! Bara att sätta ER ner gnugga era geniknölar ……………………..om ni har några.

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.