Fem års fängelse för att knivhuggit en polis samt hundratusen i böter. Hela världen skrattar åt oss. Påstår att han är 17 år…… skicka bort alla kriminella.

Jag är absolut inte rasist eller något annat skit – men en sak kan jag bestämt säga och ingen jävel kan ta det ifrån mig – förra sommaren så höll jag själv på att bli rånad av ett gäng som kom ifrån Marocko mitt på eftermiddagen sedan några månader efter på Rissne torg av ett annan gäng. Jag klarade mig för jag har den bakgrunden jag har. Men jag är säker på att vem som helst annars hade lämnat ifrån sig plånbok och mobil.

Marocko ungdomarna var mitt i stan. Jag är mycket säkrare i våra förorter än i stan.

Hallå! Killen påstår att han är 17 år men är i själva verket 22 eller 23 år. Skicka tillbaka alla som begår brott i Sverige som inte har någon anknytning hit. Det är tufft skit att skriva men vi gör bort oss hela tiden. Jag har med kriminella att göra på daglig basis och jag kan bara konstatera att det är med uppfostran där än vad vi själva lyckas med.

Vi vågar INTE skriva vilka som begår brott m.m. Varför? Jag har haft ett bolag som var en av själva affärs idén att jobba med mångkulturella frågor och ha många invandrare anställda.

Alla vi som gjort rätt för sig oavsett hudfärg , skrattar åt detta nu. Det är helt jävla galet nu. Statistik talar ett språk. Läs själva BRÅ:s rapporter. Jag behöver inte göra det. Jag ser dagligt vad som händer.

Hur kan en som försökt mörda en polis få fem års fängelse? Den jävla dåren ska skickas hem efter avtjänat 35 års straff arbete.

Jag är förbannad – jävligt förbannad. Detta gör så att jag mår illa – snälla rätts apparat. Vi människor inom Sverige som har rösträtt, gå nu fan och rösta. Vi lever i demokratiskt samhälle, låt inte dessa klåpare förstöra Sverige mera.

Min cykel blev stulen för några år sedan här i Freddan – dagen efter ser jag en person som cycklade på den. En person som kom ifrån Bulgarien – ja hela det köret. Jag ”frontade” honom och han visade ett kvitto. Hela den sommaren jagade jag bort dessa människor. Tyvärr är de tillbaka. Men jag ska jaga och de ska visa kvitton.

Men det är ruskigt pinsamt hur vi är emot människor. Utåt så är det ingen som vågar säga något i Sverige men i handlingar så är det annat eller? Skäms – vi måste fan våga säga ifrån när det är fel. Herregud!

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.