Bevakningsbranschen samt det polisiära arbetet kommer fortsätta att bli farligare och farligare – inget snack om saken. Men att komma tillrätta med olika problem kommer att kunna gå. Så är det.

Men tyvärr är det för mycket klåpare där ute som ”snackar” en jävla massa skit och snor ideér och det får man väl göra.

Ett namn kan man väl ta efter ett år men också en logga är lite magstarkt om man nu inte kan leva upp till det så blir det obotligt pinsamt dessutom. Jag ska villigt erkänna att jag efterapat saker och ting. Tyvärr så måste jag understryka ännu en gång att jag inte är med på detta nya Nordisk Bevakningstjänst. Märkligt nog så ringer kunder men mig fortfarande om detta. Så jag  vill bara önska detta nya Nordisk Bevakningstjänst lycka till. Vi har gått olika vägar sedan länge trots att det finns ingågna avtal som måste redas ut skriftliga sådana – här på bloggen har vi sökt personer i ledande befattningar men ingen respons. Trist men vi önskar dessa lycka till. Är man duktigt och proffsig finns alltid kunder i vår bransch – märkligt nog så vill man behålla ett namn som gjort konkurs två gånger. Vi får hoppas att det inte blir en tredje. Visst var det så att Clark Olofsson bytte namn? Skitsamma.

Medarbetare ska i ett företag känna sig trygga. Man ska i ledningen vara öppen med information till medarbetare och fackliga organisationer. Alla är ju faktiskt med i båten. Alla bolag som jag har varit verksam som nu har gått bra så har man varit öppen med detta. Medarbetare ska vara stolta och delaktiga. Det är ju faktiskt de som sätter på sig skorna och drar sula. Jag har extremt bra ideér som kommer nu i vår.

Det som vi har kommit överens om som vi kommer sätta vikt i hos medarbetare är lojalitet emot kunder och medarbetare – inga knivrygg. Vi ska ändå ligga i skyttegraven ihop. Då kan man inte ”banga” då det gäller. Samt energi och vilja att lära sig nya saker och gå vidare. Sist men ändå inte minst så vill jag säga.

Medarbetare på Nordisk Bevakningstjänst det gamla. Gardet och personal sedan på Panaxia ni var bäst och ni är varmt välkomna tillbaka ha kvar era värderingar, TRYGGET – RESPEKT – ANSVAR emot er själva era medarbetare och de blivande kunderna så kommer vi nå våra mål. Tro mig här kommer fantastiskt nya saker.

Nytt namn ny loggo kommer inom kort. Förnyelse och utveckling ska ledas tillsammans i ett företag.

Håkan/ Är ni förkyld ring bara så kommer jag ut med en påse apelsiner……………

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.