Återigen påminns jag om att säkerhetschefens primära uppgift är att skydda varumärket till ägarna.

Träffade igår en säkerhetschef som efterfrågade mina tjänster – direkt efter några meningar så förstod jag att vi hade en gemensam syn på säkerheten där han är verksam.

Vad är det då som gäller när man ska skydda ett varumärke en ”loggo” m.m. Som säkerhetschef eller som leverantör av säkerhet till en uppdragsgivare så gäller detta ALLTID för undertecknad. Mycket sällan jag pratar om uppdragsgivare om det naturligtvis inte är att man är tvungen att visa upp sig.

Detta gäller förstås också vilka kunder VI ska arbeta med framöver. Nu när starten snart kommer så gäller det med omsorg att verkligen få fram vad personalen och samarbetspartner och kunder har för värderingar.

Man kan bara göra det på ett sätt gissa vad?  Återkommer om detta men otroligt spännande. Extrema politiska åsikter inom ett bevakningsbolag tar hand om regeringskansliet. Ett säkerhetsföretag som har högerextrema inom företaget tar hand om …………..

Ja ni förstår säkert vart jag vill komma. Återkommer om detta oerhört intressant.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.