Personalen är absolut de viktigaste i ett bevakningsföretag – inte vilken bil de styrande ska åka. Vi andra kommer bara kunna se på när moderskeppet Securitas kommer gasa på!

Jag vet att många tycker att jag är för mycket fan emot Securitas men det är ju faktiskt sant det jag säger. Ni som har Securitas aktier köp mera och mera det kommer gå bra utav helv………

För att kunna ”spöa” detta moderskepp en av tre skulle jag vilja säga. Ur dessa är vi alla i bevakningsbranschen stöpta på ett eller annat sätt.

Men för att kunna kliva förbi själva mamman så måste komma på något så in i helv…bra det gjorde vi faktiskt på gamla NBT och vi gjorde det med bravur. Så nu har herr Isaksson hittat på två nya saker som kommer slå så in i väggen. Men att försöka utmana kvantitetsmässigt är bara kostsamt och obotligt korkat.

Däremot så måste det om några år kliva fram en aktör som börjar utmana på riktigt de måste få konkurrens inte massa dopade Norska oljepengar som dumpar priserna på våra tjänster så fel och så fel. Björn Eriksson min förra chef på tullstyrelsen, ja han har varit där. Nu får du nog rycka herrarna i öronen. Skaka om klassen vissa har en dumstrut på sig nu.

Sist men inte minst. Mindre aktörer som skiter i personalens löner och sätter sig själva i dyra bilar istället och spelar moderna cowboys med vapen? Hur korkat är inte det då? Det är många som vill att jag ska skriva om detta just på bloggen. Denna blogg följs av många tusentals inom säkerhetsbranschen. Herregud – gå om skolan ta lärdom. Man kan ju inte köpa saker och slarva med människors liv. De har barn ska betala hyra m.m. Vad är det för värderingar. Sedan ska NI dessutom skydda andra människor och deras egendomar? Hur tänkte ni nu då?

PS – har ICA startat ett bevakningsföretag – bank visste jag. Men detta var något nytt.  GW Persson jag vet att du läser bloggen – hör av dig. Jag har ett uppslag till dig. Bara dig.

Ha det godare.

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.