Lyteskomik är inget för undertecknad. Men inom bevakningsbranschen finns mängder av historier. Vissa är faktiskt riktigt roliga. Men vissa är rena övertrampen.

GöranDet är absolut ingen hemlighet att ett av mina nästa projekt handlar också om funktionshindrade. Allt ifrån döva, blinda, rullstolsbundna m.m.

Mera berättar jag om senare men vissa saker kan man inte skämta eller kalla någon för om det nu inte är sant förstås. Nedan följer några exempel på detta.

Det var en ryggradslös ”jävel” står inte för sitt ord m.m.

Det var en skrupelfri ”typ” kan i princip göra vara vad som helst för att nå framgång.

Vända kappan efter vinden har i princip inga egna åsikter, mähä som min mor skulle sagt. Du kan ju inte vara ett eller bli ett mähä.

Gå över lik. Samma sak kör bara på och skiter fullständigt i både den ena och den andra när det kanske gäller pengar eller berömmelse.

Har katten dött – för korta byxor eller?

Landningsbana för myggor – flintis….

Italiensk ”bokföring”…………

Det är så mycket hål i denna balansräkning att inte ens hela ……….byggmassa kan täcka detta.

Det är också en otrolig skillnad om en kompis säger något om en sak eller om en bekant gör det. Det kan vara en enorm skillnad. Personen i fråga är nog inte riktigt i balans just nu – för att eventuellt täcka upp sina egna misstag affärs bekant eller korkad arbetskamrat. Kamraten tar det direkt ansikte eller tar hjälp av någon på sin arbetsplats. Det absolut värsta jag vet eller när jag hör någon ta favör i någons missbruk. Det kan vara stackars kvinna – gud vad stor hon är. – Ja men hon äter ju bara skräp. Det är skit prat. För egen del har det varit alkohol. Men vad! Snacka inte runt. Hjälp er kompis och ta hjälp om ni inte pallar. Men att fånga plus hos andra att gå på blir bara genomskinligt och den typen av enögdhet straffar sig påsikt tro mig jag vet.

Nu jobba på igen och ta hand om varandra och ljug så lite som möjligt betala er skatt så att våra pensionärer kan ha det bra och glöm för all del inte bort momsen.

Håkan

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.