Framtidens bevakningen hur ser den ut då? Kan företag som Nordisk Bevakningstjänst vara med? Hur ser bevakningsmannenut?

Jag bara spånar på. Lånade ut mig själv till ett äldre boende och höll en utbildning om hur de ska skydda sig. Äldsta åhöraren var 102 år gammal och klart aktiv i diskussioner m,m,

Om ca 10 år kommer Sveriges befolkning de äldre bestå av 30 procent! Hallå – Ifrån 65 år och framåt pratar vi alltså om.

Vad är kriminellas bästa källa för att komma åt pengar?

På 80 talet garvade en vakt kompis åt mig då jag berättade hur det kommer att se ut – berättade att det kommer springa runt massa nysvenskar och kriget med  olika religioner kommer storma fram. Faktum är att alla med blöjor på skallen som jag såg stormade fram har tacksamt nog  uteblivit men det är ett hot och deras vapen kommer bli tyngre och bomber och sprängningar kommer öka.

Våra äldre kommer både behöva vård och omsorg av kvalité inte servera min svärmor gaffel och gröt – kall dessutom. Det vill inte en dam på 90 år äta.

De grundläggande sakerna hur vi behandlar måste tillbaka. Så är det.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.