Är bomben i Vårby Gård en som tillhör ett gäng? Ni fattar inte att det var starten på er egna död. Många som väntat på detta.

Många kommer att jaga er nu. Den jakten kommer nog att hålla på ända tills ni är gripna. Det och många andra gärningar är tabu. Men att rena oskyldiga ska få sätta sitt liv på era jävla illdåd är för mig skitsmak i munnen.

Det här gör man inte ostraffat så är det bara. Gör det enkelt. Anmäl er själva. Gängledare plocka fram de skyldiga ”pronto” om ni vill ha lugn och ro med era affärer.

Jag vet att det är många som blir störda av detta -inte lite . Detta skrämmer inte. Det gör bara alla förbannade på er. Jag hoppas verkligen att detta var ett misstag ifrån ert håll.

Det ända jag vet är att de som bor där nu kommer att resa sig. Varför jag vet det. Vårby gård är ett sådant område där de kan resa sig. Jag ska försöka att hälsa på själv där till veckan. Kramar till er alla i Vårby Gård.

Håkan

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.