Lyssna på Krull & Kriminell undertecknad blir intevjuad! Förorten – Polis – Bevakning.

Det är jäkligt roligt att möta en eldsjäl som intervjuar en. Det kan tyckas låta lite spånigt men allt är direkt ifrån hjärtat. Geir är entreprenör, ett universal verktyg i livets många skeende – hur kan man vara det? Leta upp han på nätet och läs på! Killen – ja faktiskt killen han är dessutom ung och extremt påläst i detta ämne samt erfarenhet. Just i detta ämne är det inte många som imponerat på undertecknad. Men just Geir gjorde så och gör.

https://www.acast.com/krullokriminell/-64hakan detta är adressen annars går det bra med deras hemsida, måste också påpeka igen att intervjuare Geir W Stakset är bra påläst själv i ämnet.

Det som jag glömde i intervjun var att poängtera en eller flera olika infallsvinklar då det gäller polisens insatser i förorten. Det finns mycket goda poliser där men de måste bli matade med rätt verktyg annars slutar dom. Vissa har redan gjort det. Tyvärr.

Det som man borde göra om jag får sno en idé är att special rekrytera direkt till polisskolan sedan direkt utbildning i förorten och bara jobba med just specifikt i dessa ärenden som råder och inget annat polisiärt arbete, annars förstörs dessa också. De får annars samma ögon som alla andra poliser. Dessa poliser ska och bara jobba med dessa saker. Faktiskt ett beprövat knep ifrån bevakningsbranschen.

Lyssna nu på Krull & Kriminell. Sedan om ett par dagar kommer en blogg om Nya Nordisk Bevakningstjänst AB. Fantastiskt!

Väl mött

Håkan

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.