Kan det bli ”grötigt” på Nokas nu när Lönnebo lämnat? Visst kommer det finnas en lucka nu och det är kittlande.

Det spelar ingen roll vad folk säger till mig, jag vet att när en ledare försvinner så blir det lite rörigt innan alla vet vad som gäller. En gammal klyscha som låter vi kör på som vanligt…….

Lägg ner, Nokas har tagit stora marknadsandelar under Anders flagg och nu ska man förvalta pundet men jag lovar att gamla trogna kunder kommer att undra vad som ska hända och det samma gäller personal – man har stuvat om ifrån ett bolag till flera men herregud se och lär av Securitas de har gjort allt rätt och fel man kan göra, bara läsa på sin historia i bevakningsbranschen så förstår man.

Det är absolut läge nu att köra igång med ett nytt bolag som har samma inriktning som Nordisk Bevakningstjänst hade. Läs Expressen där VD Joachim Källsholm har en debatt artikel. Mycket bra. Då förstår ni vad jag menar.

Ett nytt Nordisk Bevakningstjänst kommer var så säkra – de som finns nu är bara ”bleka” kopior tro mig. Jag finns varje dag i Rissne där ser vi och kan känna lukter inte sitta i en bil. Välkomna på en kaffe mina vänner. Vi får se vad som händer inom kort. Den som tar det nya Nordisk Bevakningstjänst stafett pinne ska jag stötta till 100%.

För att lyckas så är det bara en sak som gäller focus på det du/ni gör sedan 1000% uppbackning till medarbetaren som drar ”sula”. Bästa medarbetare vinner framöver man kan inte vinna guld på bara ett märke på bröstet.

Ha det godare mina vänner.

Med trygga och vänliga hälsningar.

En av grundarna och VD gamla Nordiskbevakningstjänst. Håkan Isaksson.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.