Han utbrast – för i helvete Isaksson säljer du säkerhets kockar!

Säkerhets kockar till salu? Jag förstod först inte vad han menade.

För många år sedan så jobbade jag på ett företag som hade absolut för många ”ben” att stå på, självklart blev trovärdigheten NOLL. Jag och några andra till skulle presentera företaget.

Det kändes som jag stod där i en evighet, först var det städ sedan kontorstjänster m.m. Men när jag kom fram till mat och kockar brast det för gubben. Helvete Isaksson har ni säkerhetskockar. Fy i satan i gatan vad jag skämdes. Det året vann VI årets service företag, detta är en helt sann historia.

Nu var jag på denna tid inte säljare men fick hänga med de stora pojkarna – nu efteråt förstår jag varför. Nu finns det ju andra Kockar i vår bransch – alltså inte säkerhets Kockar med säkerhets focus.

Nu finns det i vår bransch några bolag som har alla möjliga tjänster – dock inte kockar……..

mvh

Håkan

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.