Skräcken i förorten! Lägg ner skitsnacket – gör en 10 års plan och pumpa in pengar och företag.

Gissa vart denna bild är tagen? För att man ska kunna ändra denna vidriga utveckling så är det bara en sak att göra.

RissneNär Tyskland låg i spillror och inget hopp fanns efter andra världskriget så pumpade man in hjälp och efter ett jäkla slit ifrån alla håll så var de på fötter igen. Jag pratar nu inte om gängen som härjar utanför mitt fönster. I förrgår så sköts två ihjäl en bit ifrån kontoret, det var inte längre än att skulle jag haft fönstret åt det hållet så skulle jag hört skotten.

Igår var det dags igen fast då i Kista – ren avrättning två skott i vardera panna, inte så länge sedan i Rinkeby skottlossning. Dåraktiga journalister med noll koll, de låter sig intervjuas så att man kan se en utbränd bil i bakgrunden. Fem minuter senare ska vi äta semla med Steffo på tv 4, noll koll. Politiker med noll koll. Samtidigt skriker alla att polisen inte gör något, ack så fel ni kan ha. Det är ju fan de ända som har någorlunda koll.

Började själv arbeta som vakt i Tensta runt 1986- 87. Det var självklart annorlunda, skulle vilja säga att det är som dag och natt nu. Var en stor del i ett väldigt framgångsrikt företag där vi arbetade fram ett koncept med hyffsad koll, konceptet var enkelt, lokal och person kännedom , rekrytering med folk som hade koll.

Har ni gissat rätt vart bilden är tagen? MC – Donalds i en norrförort. När jag åkte in på stället för att beställa hör jag denna trevliga ivriga flickröst – är det något mera…… kommer sedan fram till luckan och ser henne bakom galler? Vad? Det blir liksom svaret på min fråga som jag ”grubblat” på. Det är ett fullskaligt krig som råder därute.

Ska bara avslutningsvis säga att jag själv höll på att bli rånad för några månader sedan vid sen hemgång av små killar – nu är det så att jag själv har arbetat i förorterna sedan 2004 fast start i Vårberg och följt denna hopplösa utveckling, samtidigt så älskar jag att vara här.

Ska vi på sikt vinna emot rövarna så måste det ske på detta vis, slå bort nyrekrytering med pengar och företag, ge folk en chans.

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.