Har haft en föreläsning på ett seniorboende om brott och hur man skyddar sig i hemmet samt i offentlig miljö. Wow!

FöreläsningSå roligt och så bra det blev mina vänner. 

Jag var lite nervös över att inte alla skulle vara med under föreläsningen och att engagemanget skulle vara svalt. Men engagemanget var gott – hade också läst på bra om ämnet. Det här är nytt grepp. föreläsning 2 Kommer återkomma med vilket företag jag representerade.Det är ett genomarbetat material och vi är helt unika om detta – polisen gör så gott de kan. Det har gjort det mer som en cirkelgrupp, år 2030 kommer befolkningen i Sverige bestå av 30 procent som 65 år och äldre – mina vänner och alla är inte funktionsnedsatta, vilken kompetens vi hade rummet!

Tro mig alla konkurrenter och vänner åter har herr Isaksson  skapat en unik gren i säkerhetsfrågor. Sedan har jag naturligtvis haft hjälp av min kollega. Som vanligt när man sticker ut hakan så kommer någon grin ”pelle” höra av sig.

För ett tryggare Sverige mina vänner.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.