En av världens största säkerhetsleverantörer gör inbrott i grannens monter på säkerhetsmässan – hur är detta möjligt? Filmade? Ja självklart det är ju en säkmässa!

Aj så obotligt korkat! Det verkar ju vara en liten kladdig historia minst sagt.

 

Bildresultat för bilder på säkerhetsmässan

Hej mina vänner det är sant och det var inte första gången detta hände. En gång fick polisen påhälsning i sin monter av en leverantör. Detta var ca 25 år sedan. Nu 2016 då Nordens största säkerhetsmässa gick av stapeln så förstår jag inte att ”tjuvarna” inte förstod att de skulle bli filmade. Eller förstod de? Man kan ju undra.

Kan det vara så att en junior fick en förfrågan ifrån någon chef att agera på detta? Men vad skulle de in i grannens monter att göra? Hitta bevis? Vad för slags bevis? Många med mig ställer sig nu frågande.

Kommer de gå ut och berätta?

Fortsättning följer på detta.

Håkan

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.