Vad hände i Helsingborg ? Inget säkerhetstänk alls – får detta konsekvenser?

Helsingborg ska spela sin viktigaste match under hela året man glömmer inte bara bort att spela fotboll man glömmer också att man har en av Sveriges absoluta dumskalle fans – dessa har noll konsekvens tänk alls. Klubben måste ha sparkat alla på deras säkerhetsavdelning. Hur kan man inom en så här storklubb tillåta att fansen kan komma in på planen och slå en spelare? Hoppas att inte många barn satt framför Tv .helsingborg Detta måste få konsekvenser för Helsingborg som förening. Skulle det vara en slags Idol röstning nu inom de Allsvenska fansens skara så skulle HIF:s supportrar hamna på tveklöst sista plats, nu finns de ju dif dödinte ens med i Allsvenskan och det är så vara sig dessa individer vill eller inte, det som hände i eftermiddag är oförlåtligt i mina fotbollsögon.

Men åter till säkerhetsavdelningen, det finns väl en sådan? Det var inte länge sedan en supporter ur Djurgårdsleden mördades utanför arenan, det verkar vara glömt.

Stolar, pyroteknik och andra föremål kastades mot tränaren Henrik Larsson, hur är det möjligt? Hade nu detta varit på Hammarbys läktare eller Djurgården eller varför inte på norra AIK läktaren då hade man ur journalistiska munnar skrikit ut att man skulle få olika straff m.m det är jag helt övertygad om.

Här på denna match så promenerar en hop galningar bara in på fotbollsplanen och börjar slå på Jordan Larsson, Henrik Larssons son, gör förvisso ingen skillnad på vem man slår.

Kom igen Helsingborg! Alla i fotbolls Sverige får lida för detta – ett bra eller dåligt svar på detta vill vi ha. Vart tog bevakningen och säkerheten vägen denna november eftermiddag.

Håkan/ väntar mig svar på denna blogg.

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.