Organisationen Ung och Stolt en innovativ säkerhetschef samt flykting frågan och oro inför sommaren.

Mina vänner. Mitt brinnande intresse för dessa frågor hänger kvar. Har alltid varit intresserad hur man proaktivt kan jobba med att få ner brottslighet och framför allt ungdomsbrottslighet samt hur de som arbetar med dessa problem kan samverka istället för att det går någonslags prestige i dessa frågor. Undertecknad och fotograf Robert Carlsson mycket bra sådan också har varit på besök i Farsta och dess omnejd. Vi träffade Stefan Karlsson säkerhetschef samt Shervin som grundade Ung och stolt ett Tryggare Farsta den sistnämnde hur han bröt sig loss ifrån kriminaliteten – häng med och läs detta det kommer bli både spännande och bildbart, det kommer också bli en djupdykning in i polisens synsätt på detta samt hur sommaren i Farsta och oron hur arbetslösheten hur ungdomar kontra det nya flyktingboendet och dess frustration.

tre 1. Det kommer bli tre bloggar på detta.

Häng med och läs, Håkan/ Robert.

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.