Securitas nya lokaler och uppvisning av dessa var klass – de är ledande just nu, med det följer ansvar.

Securitas 2God morgon på er alla – var inbjuden hos Securitas igår för en visning av deras nya lokaler, det var en upplevelse på att stirra in i dagens bevakning och säkerhet. Visst det är klart att det finns konkurrenter till Securitas men jag har svårt att se vilka som kan hota dessa just nu. Självklart är det så att fortsätter de inte utvecklas så kommer nya aktörer att vilja ta stafettpinnen ifrån Securitas.

Okej – om Nokas får ihop det och det kommer de men det kommer ta sin tid här gäller ordet tålamod, likaså Sector men kommer dessa behålla bevakningen? Företaget Rapid då? Vet inte riktigt vad som händer där men en sak är säker, de kommer inte landa på månen. Finns det några andra?

Identitet – så otroligt viktigt!

Visst, du/ni som nya bolag kan plocka upp gamla chefer ifrån större aktörer men kom ihåg att dessa tar med sig sitt gamla tänk och trycker in det i de ny gamla väggarna vill man som ny aktör bli ett pensionat för gamla chefer i bevakningsbranschen?

Branschen i sin helhet lider av dålig lönsamhet men går man omkring och ”gaggar” om detta så blir det en själv uppfyllande profetia, har också och träffat flera mindre aktörer i bevakningsbranschen. Det gäller att kombinera det nya med det gamla självklart att lyckas att ta det goda ur det gamla och samtidigt se det nya komma. Jag tror eller är ganska säker på att Securitas är på rätt spår.

Securitas 1 Naturligtvis så satte rundvandringen runt i dessa lokaler ”spinn” på mitt tänk på hur det kommer att se ut om 10-15 år.

Det kommer alltid att finnas nya uppstickare, det kliar i mina fingrar. För min del så räcker det gott att bli överlägset bäst i en gren.

Vi höras!

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.