Panaxia och stämningar – många ny gamla namn dyker nu upp och vill stämma, är det sanning de kommer med? Eller ser de bara en chans att tjäna en ”hacka”?

Kommer naturligtvis släppa nya spännande bloggar kring detta, det som är konstigt att det börjar figurera namn i olika stämningar som inte ens varit nära Panaxia som vill ha pengar, luktar konstigt här. Sedan finns det figurer som gör gällande på saker som de inte har en ”susning” om. De har varit borta ifrån bolaget i flera år. Det som de lyckades göra vara att skapa oreda i många människors liv med olika lögner för att tillförskaffa sig information.

Hur som helst det kommer bli spännande framöver. Det är ju så att den s.k affärsmannen ifrån Estland inte är ensam i poker partiet det vore ju trist att vara själv att spela eller? Men hade inte han fått sin köpeskilling? Vi måste reda ut denna konstiga sörja. Sedan dyker en person med finskt namn upp också som käranden – ja herregud vad ska detta sluta i. För mig så har jag känslomässigt börjat komma över detta nu och det känns bra.

Men det som stör mig fortfarande är att människor kan hitta på saker som inte ens har hänt bara för att tro att de kan tjäna pengar på en krasch där många tappat bort sig själva samt förlorat mycket pengar.

Den här bloggen ska fortfarande genomsyra sanningen om denna Panaxia historia, sedan vill jag säga bra jobbat till journalisten Johanna som gjorde P3 dokumentären om Panaxia, ni som inte hört den så rekommenderar jag den skarpt, inte bara för att jag själv är med, vill också poängtera att de två höga cheferna i radion som diskuterar vad som pågått på Panaxia inte sitter vid öppet och pratar om detta som den manliga journalisten vill framhäva. Jag vet exakt hur han fick och tillförskaffade sig informationen. Det vet också affärsmannen ifrån Estland. Som sagt det kommer bli en upprinnelse på denna historia också…

Vi höras!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.