En tunnbrödsrulle till lunch är inte helt fel i detta präktiga land där allt ska vara så jävla lagomt…..

Hej mina vänner – måste bara skriva om detta. Okej detta kan kännas korkat att skriva om men det symboliserar så i helvete mycket av den dubbelmoral som finns i detta avlånga land. Ska äta lunch snart och det blir en ”rulle” så gott bara!

rulle Jag kan inte påstå att jag varit eller är den perfekta svärmorsdröms pojken. Kanske snarare tvärtom svärföräldrar har stått och jublat snarare när det tagit slut – vem vet? Jag har inte varit mellanmjölken hos dessa direkt. Nu när min dotter fyllde 21 år den 25/5 fick hon en kokbok av mig med näringsriktig mat. Bra förvisso om hon följer den någorlunda, men efter jag köpt den och gett ifrån mig den till henne fick jag en klump i halsen – helt galet.

Alltså jag lever absolut inte som jag lär. Har inte mött någon som lever som de lär. Strävan efter att vara den perfekta kan göra mer ont än det skapar livsglädje. Summan borde då vara att sluta att lägga sig i vad andra gör helt enkelt. Så gott det ska bli…….

 

Håkan

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.