Putin och vår gamla brottar världmästare Frank Andersson har vissa likheter, de bestämmer liksom….

Hej mina vänner. Det finns likheter mellan Putin och Frank.OS i Los Angeles 1984. Det var då han försvann till Las Vegas istället för att träna med de övriga svenska brottarna. När han kom tillbaka från sin lilla utflykt frågade alla varför Las Vegas, så där helt apropå, och Frank Andersson sa (och detta är numera ett klassiskt citat): – Kuken måste ju ha sitt. Det är både roligt och tragiskt med detta. En gång försvann också Frank när han bodde hos Ricky vår gamla friidrottare, då skulle han bara gå ut och köpa mjölk – han var borta i ett halvår denna gång. När han kom hem till Ricky igen så frågade helt sonika om han hade med sig mjölken.

indexEn ”grym” idrottsprofil denna Frank, jag har alltid undrat vad han gjorde på riktigt där i Las Vegas, drog han bara runt med damsällskap och spelade kort, ett mega vilt festande kan jag tänka mig, att alltid vara total fokuserad på något som Frank var under denna tid gör så att det brinner till i skallen, det kan jag förstå, möjligt att vi har samma bokstavs kombo. När det gäller fallet Björn Borg så är det något liknande det är jag helt övertygad om.

putin 2Det är många som anser att Putin är ”galen” men att circusen kring honom lär ju aldrig ta slut nu pysslar ju inte Putin med brottning utan judo sedan vill han framstå som macho killen nummer ett. Nu är jag helt övertygad om att han ansåg sig välförtjänt av en semester. Han tog sina närmaste polare och gömde sig och har helt enkelt klunkat Vodka och tuggat saltgurka med honung, helt enkelt blåst ur hårdisken totalt. Sedan när han vaknat ur denna indränkta hjärna utav lösningsmedel så beordrar han ut 40 tusen militärer en skukt massa ubåtar och andra stridsskepp till en jätte övning. Sedan åker jag på press konferens och och säger att lite skvaller ger lite krydda till livet. Men hur tänker han här då?  Men jag är djupt oroad hur världen kan styras av dessa skjutglada människor men det är klart, vem vet vem som kommer efter Putin? Vart var han någonstans, jag är nyfiken.

 

Vi höras!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.