Hovrätts dom imorgon emot grundarna i Panaxia – vilket straff får dessa?

God kväll mina vänner. Vad tänker alla på som varit med i denna ”kladdiga” historia. Jag syftar på domen som kommer imorgon.

Det blir en spännande förmiddag imorgon och ännu mera spännande blir den på Riddarholmen, då domen kommer emot Panaxias grundare. Jag undrar fortfarande vad PWC revisors Johny Isaksson tänker angående morgon dagen? Senast jag pratade med honom var då han undrade om jag fått min köpeskilling. Jag svarade nej och platsen var på vårt ekonomi kontor – det blev ett herrans liv. Revisorn slutade sedermera. Ny revisor kom ifrån PWC, dessa hade inte råd att lämna över för ett nytt revisors företag för då skulle deras usla revisioner komma fram i ljuset och det skulle de inte ha råd med.

Vad tänker Göran Lundmark ekonomi chefen som blivit stämd på 142 miljoner nu solidariskt förvisso på 134 miljoner med Anders Eklund styrelse ordförande samt Carolina Damos  och Thomas Gravius de sistnämnda två är grundarna.

Vad tänker och funderar människorna på Forex som var in smetade i denna surrealistiska värld där allt galet kunde hända. Forex som hade rekryterat Cavalli Björkman som vd för att kunna bli en respektabel bank. Vad tänker han då domen kommer imorgon, han kanske inte ens följer detta spektakel. Forex fick ett vite på 50 miljoner av finansinspektionen, Forex förlorade som allt säkert en 250 miljoner.

Vad tänker Sparbanken 1826 de som visste hur flödande i ekonomin gick och senare drog ur proppen så Panaxia bubblan sprack. återkommer när det gäller denna bank dessa är förtjänta av en egen blogg.

5000 företag är drabbade vad tänker dessa eller har man glömt. Jag fick en fråga idag vad jag ville att grundarna skulle få som straff, kunde inte svara riktigt på frågan.

Vi höras imorgon igen!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.