Året var 2012. Cavalli Björkman vd Forex skriker ut världens största bankrån och syftar till Panaxia gate.

Hej nedan  följer lite citat och inlägg om Forex. Men jag är ändå undrande, hur fan kunde dessa gå in i detta spektakel? Dom om några borde kunna läsa av Panaxia ordentligt.

Kan Forex ha haft en annan agenda – ville dom komma åt hela bolaget för att således kunna få kontroll på hela ledet i kontanthanteringen? Kan vara så. Detta är inte bara fantasier ifrån undertecknad.

– Jag är så arg så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag är bestört, besviken och förbannad, säger Cavalli-Björkman.

– Om vi ser på vår egen verksamhet kan man tycka att vi borde ha varit mer uppmärksamma på Panaxia och hur de skötte kundernas konton. Vi skulle tagit mer tag i Panaxias redovisning till oss.

Jasså Cavalli det sa du.

– Jag är fruktansvärt upprörd, inte bara för vår egen skull utan även för alla de här stackars Panaxia-kunderna såsom ICA-handlare, bensinmacksägare och övriga småföretagare som på det här flagranta sättet har blivit uppskörtade och bedragna av människor i det här företaget Panaxia.

Två skarpa varningar på fem år och återigen den högsta boten på 50 miljoner kronor blev straffet från Finansinspektionen. Allt sedan den femte september i fjol då Panaxia gick i konkurs har Finansinspektionen utrett Forex Banks ansvar och rutiner kring agerandet i Panaxia-härvan.

Varför Cavalli hade ni inte bättre kontroll eller hade ni det och så sprack er agenda ändå eller?

Kommer mera om detta mina vänner.

Vi höras!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.