Panaxia dom infaller i Hovrätten fredag den 13/3 emot grundarna. Är ni skrockfulla?

Panaxia köper Panalarm, legala rådgivare samt revisorer var med på blåsningen!

Hej mina vänner nedan kommer ny gammal blogg – håll till godo.
Året var 2004 då en av bevakningsbranschens mest lysande idéer kom fram, detta resulterade i att Nordiskbevakningstjänst tog ett starkt grepp på marknaden kring att arbeta i områden där kriminaliteten blivit stor. Nordiskbevakningstjänst ledning blev uppvaktade ifrån aktörer som ville köpa bolaget, en av dessa aktörer var ägarna av ett bolag som hette Panaxia, det blev dock Panalarm köpte oss, Panalarm var ett avknoppat bolag ifrån Panaxia koncernen där Panaxia var största ägaren.

Redan här borde man förstått att scenen var laddad och teatern kunde börja. Regissörer i hela föreställningen var personer bakom och i Strict. Det är bara att googla om skit bolaget Strict och deras fadäser.
Strict personerna har gjort teater föreställningar förut, den typ av kriminella gärningar dessa människor gör är svåra att upptäcka även för ett vant öga, planen var redan klar för flera år framåt.

Dom byter bara ut några skådespelare när dom gjort sitt, tro mig jag var en av huvudrollsinnhavarna.
Det som var bra med att sälja bolaget till denna aktör var att vi kunde börja jakten att bli nummer tre på den svenska marknaden, det fanns andra alternativ också men då skulle vi inte kunna köra på utvecklingen själva som vi blev lovade i denna affär. När en DD gjordes på Nordisk bevakningstjänst så blev det med beröm trippel AAA av ekonomichefen själv, denna ekonomichef var CFO i Panaxia, denna CFO blir sedermera en huvudrollsfigur också, återkommer om detta. Denna föreställning har alla smaska ingredienser man kan stoppa in i ett manus.

Hursom Nordisk bevakningstjänst såldes november 2007 till Panalarm, under denna period var legala rådgivare och revisorer dom samma som sedan var med under Panaxias uppköp av Panalarm 2008 och med i skiten ända tills Panaxias konkurs.

Historien börjar med att jag och min partner får ett bud på våra aktier vi tycker att budet är bra och att vi förbinder oss att sälja. Detta görs 2008 den 20/10 på kvällen, 2008 den 21/10 så släpps en pressrealese ifrån Panaxia. Den 8/12 på en extra bolagstämma så klubbas detta igenom.

Det vi inte förstod då var att vi skulle bli helt förda bakom ljuset, det som är det mest förjävliga rent utsagt är att den legala rådgivare som skötte detta var partisk och sprang en av Panaxia ägare och delar av styreslens ärenden inte bolagets.
Detta går att läsa om i dagstidningar och pressrealeser, det var ett kontant bud inget annat. Alla aktieägare ska vara med på lika villkor och få samma behandling dvs likabehandlings principen.
Jag och min partner får inga pengar, dessa stals. Varför man stal dessa pengar var för att styrka osanna fördringar mot G4S som Panaxia bokat upp i balansräkningen.

Jag har nu burit dumstrutsmössan två gånger det kommer bli en tredje också. Jag kraschlandade och min dåvarande affärspartner tog upp kampen och krigade, jag mesade ur och gick in stenväggen.

Han lyckades med att få ut delar av sin köpeskilling. Jag insåg att detta inte var något bra läge för mig. Det man har gjort är att man har stulit våra pengar för att täckta upp dessa G4S fordringar man haft, helt klart är att detta visste den legala rådgivare om, samma sak med PWC och Panaxias styrelse ordförande. Dom har också fått tillräckligt med information men alla vill mörka denna historia.

Panaxia gate, jag vill bara skicka en passning till er inblandade det är dags att göra rätt för sig.
Lyssna gärna på en band upptagning där ordförande förnekar att han vetat om någon uppgörelse med grundaren för Panaxia, det finns både mail samt bandinspelningar där alla parter vetat om vad som skett, inklusive Sparbanken 1826.

Att människor kan göra dumma saker för pengar var inget direkt nytt, men detta är så skit korkat gjort att ingen tror på detta och det är det som blir det finurliga i denna historia.
En sak är säker, jag kommer aldrig ge mig! Vill bara ha det jag är berättigad till. Ni som har varit med om denna kladdiga affär ska betala för detta. Varje vecka så får jag information ifrån någon som vill hjälpa till och det är guld värt så fortsätt skicka.

Det jag vet är att bolaget Nordiskbevakningstjänst var en stjärna av stora mått och det kan bara bero på att dom människorna som arbetade där, dom visste att dom ingick i ett team där alla var bra på sitt.
Nu börjar vi komma in på tillbaka köpet av Nordiskbevakningstjänst 2011, det är den tredjedumstruten mer om det i nästa blogg.

Mvh

En som ställt sig upp på nio och vill fortsätta!

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.