Bevakningsbranschen, konsolidering? Dåliga chefer? Nya öppningar? Vi får se? Jag vet.

Hej mina vänner.  Nedan följer några rader om vad jag tror kommer hända om dessa stora inom bevakningen inte får ihop sina hagar så att mindre får smiter ut och startar nya bolag, nu tror jag också att vissa fåraherdar hjälper så att fåren smiter ut. Vi har redan sett ett bolag som byggs upp på detta, det går ett tag men vad är dess kultur och vilka är dess ledare? Lista ut vilket bolag mina vänner.

Att människor i höga befattningar lyssnar på ”skit” pratarna och inte tar reda på fakta är ju förvisso sant och att dumdrista journalister gör detsamma är också sant men det ligger liksom i sakens natur att lyssnarna vill att det ska vara så. Har haft en sådan anställd på ett av mina företag jag ägt. Oj vad han ställde till oreda, det massmedia samt en herransmassa utredningar. Det som gör mig mest brydd är att han har varit på hejad av en högt uppsatt person inom det som kallades då Swe Guard alltså bevakningsbranschens egna organisation. Detta misstänkte jag men fick det bekräftat för ca tre veckor sedan, ni kan vara lugna inte min läggning att hämnas.

Det är också självklart att många hör av sig till undertecknad då jag haft tusen och åter tusentals människor som jobbat med mig.

Sedan kan jag passa på och ge ett gott råd till dessa människor som sprider ”dynga” oavsett befattning ni har så kommer sanningen fram till slut. Att vissa agerar på grund av omognad det har jag sett många gånger och jag är av den devisen att man som chef ska ge underställda chanser – men är handlingen av sådan art att den kan betraktas som elak eller sadistisk så be vederbörande gå till psykdoktorn. Jag har genom åren sett många sidor av människor sämre sidor, allt ifrån psykopat VD:ar till arbetsledare alt chefer som man kan betrakta som läger vakter under Nazi Tysklands förbannelser.

Ett annat råd till er som hör av sig och vill att jag ska vara med er – var ödmjuka. Ödmjukhet är för mig  att vara medveten både om sina svagheter och sina godare egenskaper. Skriver inte detta för att lyfta fram mig själv på något sätt däremot har jag varit med två gånger och det kanske blir gången tre vem vet. Jag har också varit med om en super ”krasch” där många läkare har sagt att det är ett under att jag fortfarande lever. Jag ansåg mig själv som ödmjuk redan då men herregud vad jag lärt mig och ni som läser och tror ni är färdiga med er själva så ta er en rejäl funderare på vad ni anser är viktigast för er själva. En ordentlig funderare. Livet är kort. Jag vet. Jag är lycklig och mår bra det är LIVET.

Vi höras!

 

 

Kommentera

Jag förbehåller mig rätten att ta bort inlägg med kränkande, sexistiskt eller rasistiskt innehåll. /H.